Datum: 28-09-2021 - 16:19
29
aug
'21
Feestelijke opening nieuwe locatie Fysiotherapie 'De Praktijk' op Sportpark De Boekhorst. (foto's)
Geschreven door Fysiotherapie De Praktijk

Feestelijke opening nieuwe locatie Fysiotherapie 'De Praktijk' op Sportpark De Boekhorst. (foto's)

Afgelopen zaterdag was er voor Fysiotherapie De Praktijk de feestelijke opening van hun nieuwe locatie op Sportpark de Boekhorst. Familie en collega's konden een kijkje komen nemen en een proost uitbrengen. Wij zijn zeer trots om ons met Fysiotherapie De Praktijk te vestigen in het imposante nieuwe hoofdgebouw van VVSB, die ook op deze dag officieel in gebruik genomen werd door de voetbalvereniging....

Naast een behandelkamer hebben wij ook de beschikking over een fitnessruimte.

Meerdere therapeuten hebben een verleden bij VVSB, zowel Dick van der Poel en Dennis Oostdam hebben gevoetbald bij VVSB. Jan Pleij en Johan de Bes zijn woonachtig en al jarenlang werkzaam in Noordwijkerhout. Johan heeft ook een aantal jaar de verzorging van het eerste gedaan.

Voor VVSB verzorgen wij al een kleine 10 jaar een spreekuur voor de jeugd. Wat begon in de "oude" verzorgingskamer bij kleedkamer 1 zal vanaf komend seizoen plaatsvinden in onze behandelruimte in het nieuwe hoofdgebouw. Het spreekuur zal toegankelijk zijn voor ieder lid van VVSB.

Onze behandelruimte is gelegen op de begane grond en is te bereiken via de oprit en ingang op de hoek van de Dr. Schaepmanlaan met de Troelstralaan. Voor meer informatie kijk op www.de-praktijk.nl.

Foto's BON. Eerste foto vlnr. Jan Pleij, Dennis Oostdam, Johan de Bes.