Datum: 28-09-2021 - 15:13
29
aug
'21
Uitzendbureau NWH Jobs, Accountantskantoor De Lange en Club van 100 zorgen voor nieuw wedstrijdtenue VVSB-jeugd. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Uitzendbureau NWH Jobs, Accountantskantoor De Lange en Club van 100 zorgen voor nieuw wedstrijdtenue VVSB-jeugd. (foto's)

Vanaf aankomend weekend speelt de hele jeugd van VVSB in een nieuw wedstrijdtenue. Wederom zijn Uitzendbureau NWH Jobs en Accountantskantoor De Lange de kledingsponsors van deze jeugdtenues. Tijdens de opening van het nieuwe sportcomplex op Sportpark De Boekhorst in Noordwijkerhout, werden de nieuwe wedstrijdtenues voor de jeugd officieel overhandigd...

aan VVSB. De kledingsponsors Jacco en Dennis van Wieringen (Uitzendbureau NWH Jobs) en Cindy Zuidema en Tanja Prins (Accountantskantoor De Lange) en de Club van 100 van VVSB werden door de nieuwe jeugdvoorzitter van VVSB, Ron Kromhout, hartelijk bedankt voor hun ondersteuning juist in deze lastige tijd. 

De nieuwe lijn van het merk “Patrick!” is getailleerd en uiteraard in de vertrouwde paars-gele kleur. De jeugd van VVSB zal vanaf aankomend weekend spelen in de nieuwe tenues en alle teams, van JO7 t/m JO19 dragen de komende 4 jaar ditzelfde tenue. 

De kledingsponsors en de Club van 100 wensen de jeugd van VVSB veel draagplezier en hopen dat er weer vele jaren netjes in paars-geel sportief gestreden kan worden. 

Foto's BON.