Datum: 01-06-2023 - 10:54
28
aug
'21
Popkoor Bloom in de startblokken in Noordwijk - Noordwijkerhout.
Geschreven door Popkoor Bloom
Foto's Redactie BON

Vacatures bij Popkoor Bloom.

Popkoor Bloom is dringend op zoek naar bassen en tenoren. Ook is er een vacature in de lage alt partij. Na een heerlijke zomervakantie start Bloom op dinsdag 31 augustus weer met haar wekelijkse repetities. Met de theatervoorstellingen “Vrijheid: Niet te stoppen!” en een serie kerstconcerten in het vooruitzicht krijgt de kick-off van het nieuwe seizoen een extra dimensie. Het koor, dat inmiddels 14 jaar bestaat...

is niet alleen erg populair in de Bollenstreek, maar ook ver buiten de regio. Jaarlijks staan er gemiddeld zo’n 15 concerten op de agenda. Bloom staat bekend om haar prachtige –vaak 6 tot 8 stemmige- arrangementen.

Door te werken met variaties in zettingen en opstellingen zijn concerten van Bloom niet alleen een lust voor het oor maar ook voor het oog. Met een uitgebreid en afwisselend repertoire weet Bloom haar publiek te blijven boeien. Van Engels- en Nederlandstalig tot ballads, uptempo en rap; Bloom heeft het allemaal in huis.

Talent
Denk jij te beschikken over een sonoor basgeluid, een krachtig tenorgeluid of een warm lage altgeluid? Zing je graag en wil je dat ook buiten de badkamer laten horen? Dan zou je bij Bloom wel eens prima uit de verf kunnen komen.

Bloom bestaat uit zo’n 30 mensen die niet alleen gezelligheid zoeken, maar ook optredens van hoog niveau nastreven. Er wordt veel en vaak gelachen, onder de humorvolle leiding van dirigent Tim Quak.

Aanmelden
Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kom een keer vrijblijvend kijken. Bloom repeteert elke dinsdagavond van 19:45 uur tot 22.00 uur. I.v.m. Corona op een tijdelijke locatie in Noordwijkerhout. Ga voor meer informatie naar www.popkoorbloom.nl.

Foto: ByMo Fotografie.