26
aug
'21
Klapband auto zorgt voor levensgevaarlijke situatie op een donker N206 in Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Klapband auto zorgt voor levensgevaarlijke situatie op een donker N206. (foto's)

Op de Provincialeweg N206 in Noordwijkerhout heeft woensdagavond laat een incident plaatsgevonden rond de klok van van half twaalf. Een personenauto komende uit de richting van Noordwijk kreeg een klapband. De klap was zo hard dat de wagen flinke schade opliep. Naast de wielkast de eruit klapte lekte er ook een vloeistof uit de auto en werd er een koplamp weggeslagen. Het wiel werd tevens compleet vernield....

De auto stond midden op de weg en kon geen kant meer op. Omdat de hulpdiensten nog niet ter plaatse waren, was het zonder zwaailichten een donkere weg mede omdat er geen verlichting is op dat deel van de N206.

Een aankomende auto reed met volle vaart de reeds geplaatste gevarendriehoek kapot en reed op de wagen in. Op een haar na kon deze bestuurder gelukkig nog uitwijken. Bij aankomst de politie werd de N206 direct afgezet.

Een berger heeft het zwaar beschadigde voertuig meegenomen. Over een afstand van ruim 75 meter lagen brokstukken zoals de wielkast, plastic en stukken band over de weg. De Provincie heeft dit opgeruimd. De bestuurder was zichtbaar geschrokken en heeft volgens de politie zeer veel geluk gehad.

Foto's Flashlight Fotografie.