Datum: 04-06-2023 - 03:24
26
aug
'21
Viswedstrijd ouderencompetitie HSV de Arnoud in Noordwijkerhout.
Geschreven door Ouderenafdeling HSV De Arnoud
Foto's Redactie BON

Koppels Went/Heemskerk en Diest/Vrolijk winnen koppelwedstrijd Ouderenafdeling HSV De Arnoud.

Ter afsluiting van het seizoen werd er een koppelwedstrijd georganiseerd door de Ouderenafdeling HSV De Arnoud. Wedstrijdlocatie was de Ringvaart op het rechte stuk van de Lijnden. De koppels worden op een ludieke wijze gevormd. De hoogst geklasseerde visser in 2021 viste met de laagst geklasseerde enz. Er werd gevist in 2 vakken. Er zaten 11 koppels aan de waterkant die genoten van een lekker zonnetje...

De grote vis liet het op de meeste plaatsen afweten. Op kop en staart werden enkele brasems gevangen. Daar zaten de winnaars van de vakken.

Vak 1
Jan Went en Henk Heemskerk hadden de kop geloot. Van dit buitenkansje maakten zij goed gebruik door met een vangst van 7500 gram het vak te winnen. Op de 2e plaats eindigden het koppel Jos Aartman en Arend Hoogeveen. Als 3e geplaatst was her koppel Arie van den Burg en Jan Plug. Zij brachten 2100 gram ter weging.

Groep B
In groep B ging de 1e prijs naar het koppel Jan Vrolijk en Aad van Diest. Dankzij de vangst van een karpertje bemachtigden zij 7500 gram. Op de 2e plaats eindigden het koppel Jan Vink en Theo d’Hooghe met een vangst van 7300 gram. Siem Zuiderduin en Leo van den Burg hadden de staart geloot. Zij vingen 5500 gram hetgeen genoeg was voor de 2e plaats.

Meer informatie over de Arnoud vind u op www.dearnoud.nl

Foto's HSV De Arnoud.