Datum: 17-10-2021 - 20:13
25
aug
'21
Oranjevereniging en Biljartvereniging organiseren biljartmiddag 'vlotbruggen' ook voor niet biljarters.
Geschreven door Biljartvereniging Puyckendam

Oranjevereniging en Biljartvereniging organiseren biljartmiddag 'vlotbruggen' ook voor niet biljarters.

Gelukkig organiseert de Oranjevereniging Noordwijkerhout ook dit jaar weer een gezellige biljartmiddag in Puyckendam. We gaan dit jaar alleen 'vlotbruggen'. Dit gaat plaatsvinden op maandag 6 september vanaf 14.00 uur. Het is toegankelijk voor iedereen, dus niet alleen voor de biljarters..... De voorinschrijving is op maandag 30 augustus om 10.30 uur in de zaal van Puyckendam. De kosten bedragen...

€ 4,00 en voor donateurs van de O.V. € 2,50. De organisatie is in handen van het bestuur van de biljartvereniging Puyckendam.

Spelregels Vlotbruggen:
Vlotbruggen is een dik houten plaat met een afgeschuinde kant waar een bal tegenop gespeeld kan worden. De afmeting is 48 x 60 cm. En bevat 25 genummerde holletjes. Dit spel is voor iedereen toegankelijk en doet het goed op de feestavond van de biljartvereniging.

De bedoeling is 3 ballen achtereenvolgend weg te stoten met een dergelijke snelheid dat de bal de afgeschuinde rand net overlapt. Degene die de 3 ballen op de hoogste score weet te rollen is de winnaar. De moeilijkheidsgraad is aan te passen door de stootbal over meerdere banden te laten gaan alvorens de brug te bereiken.