Datum: 02-10-2023 - 10:04
25
aug
'21
Flink aantal meldingen jeugdoverlast in weekoverzicht Politie gemeente Noordwijk.
Geschreven door Politie Noordwijk
Foto's Redactie BON

Weekoverzicht Politie gemeente Noordwijk: Kind zoek, 3 quads op strand, 29 meldingen geluidsoverlast.

De politie stelt steeds meer informatie beschikbaar via hun website en social mediakanalen over hun werkzaamheden en meldingen die er dagelijks binnenkomen. De politie geeft aan dat het gebruik van social media voor hun een manier is om de politie te verbinden met burgers, bedrijven en partners. Via communiceren op social media draagt men bij aan de doelen van de organisatie, het politiewerk...

en het vertrouwen in de politie. Ook Politie in de gemeente Noordwijk (Noordwijkerhout, De Zilk) is actief op de social media en sinds kort geeft men een weekoverzicht van de meldingen die er afgelopen week binnen kwamen.

Politie weekoverzicht.

Hieronder staat een kleine selectie van de meldingen die wij afgelopen week hebben gehad. 

- Op dinsdag 17 augustus kregen wij een melding waarbij een jong kindje alleen aan het fietsen was. Ter plaatse zagen wij inderdaad een jong kind alleen op de fiets. Hij was eerder al als vermist opgegeven. Toen wij het kind vroegen waarom hij alleen fietste, gaf hij aan onderweg te zijn naar zijn broers. Helaas was hij in de verkeerde richting gefietst en veel verder van huis gereden. Het kind werd gelukkig snel weer met zijn ouders herenigd.

- Op zaterdag 21 augustus hielden wij samen met Staatsbosbeheer drie quads staande. Deze hadden gereden over het strand. Omdat dit verboden is, hebben de bestuurders een bekeuring gekregen. Wees je bewust van het feit dat je niet met quads over het strand mag rijden.

- Afgelopen week hebben we opnieuw veel geluidsoverlast-meldingen binnengekregen, namelijk 29 stuks. Houd je aan de regels en denk aan de buren.

- Daarnaast hebben er 18 diefstallen afgelopen week plaatsgevonden. Dit betrof zowel fietsendiefstallen als diefstallen uit woningen en voertuigen. Let goed op en sluit alles goed af.

- Ook zijn wij afgelopen week opnieuw meerdere malen ingezet bij meldingen met betrekking tot verkeersongevallen en hebben wij geassisteerd bij meerdere hulpverleningsmeldingen.

Foto PR.