22
aug
'21
Donderdag 9 september Palingtoernooi bij TV de Boekhorst in Noordwijkerhout.
Geschreven door SeniorenPlusCommissie TV de Boekhorst

Donderdag 9 september Palingtoernooi bij TV de Boekhorst.

Ook dit jaar organiseert de SeniorenPlusCommissie van TV de Boekhorst weer het jaarlijkse supergezellige Palingtoernooi. Het is een sportief evenement waarbij alle Noordwijkerhouters van 18 jaar en ouder van harte welkom zijn! Een mooie gelegenheid om ook kennis te maken met ons prachtige nieuwe park, dat op 4 september officieel wordt geopend. De wedstrijden beginnen om 14.00 uur. Er zijn 3 rondes...

van 40 minuten met pauzes van 30 minuten tussen elke ronde. Er wordt gemixt en gedubbeld. Gezelligheid staat daarbij hoog in het vaandel: we streven ernaar dat alle deelnemers een paar leuke wedstrijden spelen! Het geheel wordt afgesloten om 17.00/17.30 uur met overheerlijke paling, of saté voor wie niet van paling houdt.

De kosten voor dit evenement bedragen € 13,00. Mocht u alleen willen mee eten, dan betaalt u daarvoor € 10,00. In verband met Corona is vooraf inschrijven verplicht. Gebruik daarvoor het inschrijfformulier (klik hier) en retourneer dat uiterlijk 7 september 23.59 uur naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als u liever alleen tennist, dan kost dit € 3,00 (u hoeft zich in dat geval niet in te schrijven en kunt ter plekke contant betalen). We hopen u 9 september te mogen begroeten!

SeniorenPlusCommissie TV de Boekhorst:

Jeannette van den Berg, Diny Heemskerk, Annemieke Duivenvoorden, Annelies v Wieringen, Anneke de Vries.