22
aug
'21
Zaterdag 21 augustus muzikale optredens van CrazyHouse Acoustic en Trio Ongeremd in centrum van Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Goed toeven in centrum van Noordwijkerhout met optredens van CrazyHouse Acoustic en Trio Ongeremd. (foto's+filmpje)

Ook dit jaar heeft corona er helaas weer voor gezorgd dat alle in de voorgaande jaren druk bezochte grote zomeractiviteiten, van de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging (NOV), opnieuw niet konden plaatsvinden. Vorig weekend kon er op beperkte schaal toch nog een Beregezellige Kidsdag georganiseerd worden in Noordwijkerhout. Dit weekend stond er...

op zaterdag een gezellige muzikale activiteit gepland. De Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging (NOV) had aan de formaties CrazyHouse Acoustic en Trio Ongeremd gevraagd om met hun optredens, op verschillende plaatsen een gezellige muzikale sfeer te verzorgen in het centrum van ons dorp.

Het zonnetje kwam helaas net niet tevoorschijn op deze zaterdagmiddag, maar het was droog en toch goed toeven op één van de gezellige terrassen die het centrum van Noordwijkerhout rijk is. De finale was aan het eind van de middag voor de Witte Kerk waarbij CrazyHouse Acoustic en Trio Ongeremd gezamenlijk nog een aantal nummers ten gehore brachten.

Het werd duidelijk dat het publiek er ook zin in had, na al een flink tijdje muzikaal droog te hebben gestaan. Er was maar weinig voor nodig om de terraszitters te laten klappen en meezingen, bij het inzetten van de Noordwijkerhoutse Wals door CrazyHouse Acoustic werd er natuurlijk uit volle borst meegezongen. (zie filmpje)

Foto's en filmpje BON.