Datum: 09-12-2021 - 05:39

   

24
aug
'21
Bewust in de Bieb met lezing José Kortekaas: Levensinitiaties: Vier elementen, vier levensuitdagingen.
Geschreven door Bibliotheek Bollenstreek

Bewust in de Bieb: Workshop Ruby van Urk 'Ontdek je stem'.

Bewust in de bieb is een reeks interactieve lezingen georganiseerd door Bewust Bollenstreek en de Bibliotheek Bollenstreek. Een enthousiaste co-creatie om mensen te informeren en inspireren in een bewuster leven. Beide organisaties willen graag kennis delen en mensen elkaar laten ontmoeten. Tijdens de Bewust in de Bieb van 3 september geeft Ruby van Urk van House of Vocals van 9.30-11.00 uur...

de online workshop Ontdek je stem. Iedereen is uitgerust met een prachtig werkend stemapparaat. Maar helaas is nooit geleerd hoe dit apparaat te gebruiken. Men is zich vaak totaal niet bewust van hoe de stem ingezet kan worden. Laat staan dat iemand de gebruiksaanwijzing heeft gelezen.

In de Workshop 'Ontdek je stem' gaan deelnemers bewust hun stemapparaat aanzetten en gebruiken. Met andere woorden: onderdelen van het stemgebruik uit het dagelijks leven worden ontdekt en bewust ingezet bij spreken en zingen. Deze stemontdekking is online, zodat deelnemers in eigen vertrouwde omgeving geluiden kunnen maken.

Een ware ontdekkingstocht naar de mogelijkheden met de stem. Ga mee op avontuur! Kaarten kosten € 2,50 voor leden en € 3,50 voor niet-leden. Aanmelden voor deze workshop kan via www.bibliotheekbollenstreek.nl. Daar is ook meer informatie te vinden over de workshop.

Praktische informatie
Bewust in de bieb > Workshop: Ontdek je stem
Datum: 3 september
Tijd: 9.30-11.00 uur
Locatie: Online
Deelname: € 2,50 leden | € 3,50 niet-leden
Aanmelden: www.bibliotheekbollenstreek.nl 

Foto PR.