Datum: 30-06-2022 - 06:52
20
aug
'21
Ria Vink-van den Berg neemt initiatief voor een BiebCommunity 'Zaken Bakkie'.
Geschreven door Bibliotheek Bollenstreek

BiebCommunity 'Zaken Bakkie' met twee sprekers.

Op 2 september van 8.00 - 9.00 uur vindt in de bibliotheek van Noordwijkerhout de tweede bijeenkomst plaats van de BiebCommunity Zaken Bakkie. Het centrale onderwerp is meer leads via Social Media. Ondernemers Leon van der Lans en Justin Katerberg  delen hun ervaring en spelen in op vragen van deelnemers aan de bijeenkomst. De eerste bijeenkomst was succesvol...

Na een voorstelrondje van de aanwezigen gaf onderneemster Sylvia Pennings een korte presentatie. Het voorbeeld van deze jonge, lokale ondernemer benadrukte dat zelfs in Corona-tijd succesvol ondernemen mogelijk is.

Onder het genot van een ‘bakkie’ koffie konden de verschillende ondernemers elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Ben jij nieuwsgierig naar de volgende spreker? Wil je zelf op de Spreker Krat? Kom erbij. Deze keer iets vroeger om 08:00 uur, zodat winkeliers erbij kunnen zijn voor openingstijd.

Ondernemen na coronatijd vraagt om nieuwe verbindingen en advies van elkaar. Zaken Bakkie brengt ondernemers in Noordwijkerhout met elkaar in contact, over zaken die hen aan het hart gaan. Informele bijeenkomsten over thema’s die tijdens officiële vergaderingen niet ter tafel komen. De Bibliotheek Bollenstreek biedt hier graag een podium voor.

De bibliotheek neemt een centrale plek in binnen ons dorp. Hoe prettig is het om elkaar daar te ontmoeten? Nu we elkaar weer écht mogen ontmoeten is het belangrijk om elkaar te helpen door elkaars bedrijf te herontdekken. Uiteraard onder het genot van een bak koffie!

Deelname is gratis, maar wel graag vooraf aanmelden via www.bibliotheekbollenstreek.nl. Deze community is een samenwerking van Bibliotheek Noordwijkerhout met Ria Vink - van den Berg.

Praktische informatie
BiebCommunity | Zaken Bakkie
Datum: 2 september
Tijd: 8.00 - 9.00 uur
Locatie: Bibliotheek Noordwijkerhout
Deelname: Gratis, wel vooraf aanmelden
www.bibliotheekbollenstreek.nl 
Meer informatie? Mail naar Ria Vink – van den Berg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto PR.