Datum: 23-01-2022 - 06:38

18
aug
'21
Update: Sloop oude clubgebouw VVSB en Northa. (foto's + filmpje + oude krantenartikelen)
Geschreven door Redactie BON > Gidie Vogels

Update: Sloop oude clubgebouw VVSB en Northa. (foto's + filmpje + oude krantenartikelen)

Onlangs konden voetbalvereniging VVSB en handbalvereniging Northa al hun spullen verhuizen van het oude gebouw naar het prachtige nieuwe clubgebouw. De kantine en tribune is ondertussen al bij drie oefenwedstijden van VVSB in gebruik genomen, maar de verdere inrichting en afwerking zal nog wel wat tijd in beslag gaan nemen. Ondertussen is men vorige week gestart met de voorbereidingen van de sloop...

van het oude clubgebouw. Op maandag 16-08-2021 is de zichtbare sloop van het clubgebouw van start gegaan aan de kant van Northa. Na de sloop van het gehele gebouw zal er op deze locatie een kunstgras voetbalveld worden gerealiseerd. Aan de achterkant daarvan is men nu ook drukdoende met de aanleg van nieuw verhard handbalveld voor Northa, klik hier voor foto 1 en foto 2.

Update woensdag 18-08-21:
De kantine met het markante V-dak met de naam 'De Nop' is nu ook grotendeels gesloopt en wat nog rest is de bestuurskamer de daarachter liggende kleedkamers. Naast de foto's van de laatste sloopwerkzaamheden hebben we ook oude foto's geplaatst met de bouw en oplevering in 1970 van het toen nieuwe clubgebouw en ook krantenartikelen uit die tijd van de Leidsche Courant.

Foto's met logo BON en foto's en filmpje Yannick vd Linden.