Datum: 09-12-2021 - 05:04

   

14
aug
'21
Verrassend positief: De jonge heren naast u hebben uw rekening al voldaan!!!
Geschreven door Margo Rotteveel

Verrassend positief "De jonge heren naast u hebben uw rekening al voldaan!!!".

Afgelopen donderdag zaten wij, twee zussen en schoonzus in rolstoel, gezellig te lunchen op een zonnig terras in Sassenheim. Ik wilde graag een foto maken van ons gezellig samenzijn. Naast ons zaten twee jonge mannen ook te genieten van hun lunch. Eén van hen bood, heel aardig, aan om de foto van ons drieën te maken. Eén van hen stak een sigaret op. “Heeft u er last van?” werd heel attent gevraagd...

Hierop werd ontkennend geantwoord door ons, we zaten immers buiten. Toen wij om onze rekening vroegen, maakten de heren aanstalten om weg te gaan en wensten ons nog “een hele gezellige middag”. Terwijl wij al pratend met elkaar constateerden dat deze heren best wel erg attent waren, kwam de ober met onze rekening.

Wat/wie schetst onze verbazing toen de ober ons vertelde: “De jonge heren naast u hebben uw rekening al voldaan!!!" Wij waren voor enige minuten sprakeloos….en op de vraag of hij de heren kenden, moest de ober ontkennend antwoorden ons verbouwereerd achterlatend.

Nadat we van "de schrik” bekomen waren wandelden we door de Hoofdstraat en daar fietsten onze weldoeners vrolijk lachend langs ons. Gelukkig konden we ze nog net een bedankje naroepen, waarna ze in de menigte verdwenen. Wij stelden vrolijk met zijn drieën vast dat wij mede dankzij deze jonge mannen een hele verrassende, gezellige en positieve middag hebben beleefd.

Jonge heren op de fiets nogmaals héél hartelijk dank voor dit aardige gebaar namens Ria, Cock en Margo.

Margo Rotteveel uit Noordwijkerhout.