Datum: 09-12-2021 - 05:05

   

13
aug
'21
We gaan ervoor… kermisnieuws 2021.in Noordwijkerhout.
Geschreven door Oranjevereniging Noordwijkerhout

We gaan ervoor.... kermisnieuws 2021 (5).

De Oranjevereniging is weer terug van ons vakantiereces en volop bezig met de voorbereidingen van de Oranjefeesten. De Oranjevereniging Noordwijkerhout probeert tijdens de Oranjefeesten alle inwoners groot, klein, jong en oud te verblijden met evenementen, activiteiten of anderszins. Helaas kunnen door omstandigheden sommige doelgroepen hier niet aan deelnemen. Omdat wij niemand willen vergeten...

vragen wij u om hulp om deze doelgroepen te bereiken.

Ziekenbezoek
Ieder jaar worden onze dorpsgenoten die niet kunnen deelnemen aan de Oranjefeesten bezocht door vrijwilligers van de Oranjevereniging en ontvangen een attentie zodat ook zij kunnen delen in de feestvreugde. Weet u iemand die beslist niet vergeten mag worden en die een bezoekje op prijs zal stellen, mail dan vóór 25 augustus, naam en adres naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oproep voor basisschoolkinderen die speciaal onderwijs volgen
De kinderen die speciaal onderwijs volgen buiten Noordwijkerhout hebben geen spelletjes op de woensdagochtend en geen vrije kermisdonderdag. De Oranjevereniging roept bij deze de ouders op om zich bij ons te melden. Na opgave ontvangen de kinderen een e-mail om een aardigheidje op te komen halen. Opgave van naam, adres en leeftijd graag, vóór 28 augustus, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Attentie Voedselbank

Ingezetenen van Noordwijkerhout die, tijdelijk, financieel in de problemen zitten ontvangen via de voedselbank een attentie. Wij zorgen ervoor dat deze gezinnen ook kunnen smullen van oliebollen en snoepen van een zuurstok, een ijsje of een suikerspin.

Zo is het voor iedereen kermis!

Klik hier voor kermisnieuws 1 t/m 4.

Met een hoopvolle kermisgroet,

De Oranjevereniging Noordwijkerhout. Voor meer informatie: www.ovnwh.nl.