Datum: 06-07-2022 - 12:27
15
aug
'21
Bibliotheek Koffie+ ochtend: Kerken en Kapellen door NoVaTo in Noordwijkerhout.
Geschreven door Bibliotheek Bollenstreek

Bibliotheek Koffie+ ochtend: Kerken en Kapellen door NoVaTo.

Als een vervolg op eerdere presentaties door NoVaTo (Noordwijkerhout Van Toen) tijdens de Bibliotheek Koffie+ ochtend, worden er op donderdag 26 augustus 10 locaties met kerken en kapellen in Noordwijkerhout behandeld. In 2020 zijn tijdens de Koffie+ ochtend de geschiedenis van de voormalige Petrus en Pauluskerk / de huidige Witte Kerk en de geschiedenis van de St. Victor- en St. Jozefkerk behandeld...

In de zoektocht naar gegevens over deze drie Noordwijkerhoutse hoofdkerken kwamen een groot aantal andere locaties voorbij waarin het verleden kerken en/of kapellen gebouwd waren. Denk hierbij aan onder andere de abdij Leeuwenhorst, de kapellen van st. Bavo en Sancta Maria, maar ook het seminarie Leeuwenhorst. Abe Bader van NoVaTo gaat 26 augustus hier dieper op in.

Meld je gratis aan via www.bibliotheekbollenstreek.nl. Let op! Deze Koffie+ vindt plaats in de Maasgaarde. Koffie+ is een gezellige koffieochtend, bedoeld om elkaar te ontmoeten gekoppeld aan een thema, workshop of andere activiteiten.

Praktische informatie
Datum: donderdag 26 augustus
Tijd: 10:30 – 12:00
Locatie: Maasgaarde
Deelname: Gratis
Aanmelden: www.bibliotheekbollenstreek.nl 

Foto Bavo-kapel PR.