Datum: 27-10-2021 - 15:44
12
aug
'21
Mobiele Prikbus doet mogelijk ook Noordwijkerhout aan.
Geschreven door GGD Hollands Midden

Mobiele Prikbus binnenkort wellicht ook in Noordwijkerhout.

De mobiele prikbussen die de GGD Hollands Midden momenteel inzet om inwoners van Katwijk en Lisse te vaccineren tegen Covid-19 krijgen als het goed is een regionaal vervolg, alleen wanneer dat gebeurt kan men nog niet aangeven. Wel bevestigt de GGD dat ze plaatsen zoals Noordwijkerhout en Leiderdorp overwegen, omdat deze nu een vaste vaccinatielocatie hebben die op 16 augustus de deuren gaan sluiten...

Men wil zich in eerste instantie richten op gebieden waar geen vaste inenting-locatie (meer) in de buurt is. De gesprekken door de GGD met de betrokken gemeenten over de prikbussen vinden nog plaats. Het is dan straks de bedoeling dat de Prikbus iedere zeven dagen een dag een bezoek brengt aan o.a. ook Noordwijkerhout.

Je kunt zonder afspraak langskomen voor je eerste vaccinatie. Je wordt dan gevaccineerd met het Pfizer vaccin. Er wordt dan meteen een afspraak gemaakt voor de tweede prik. Daar zit minimaal 3 weken tussen. Het is niet mogelijk zonder afspraak langs te komen voor de tweede prik.