Datum: 01-07-2022 - 01:19

Nieuwe aanbiedingen met (weekend)voordeel op de actiepagina, klik hier.

11
aug
'21
Brouwer Tours en Taxi Brouwer lanceren nieuwe concepten.
Geschreven door Redactie BON

Brouwer Tours en Taxi Brouwer lanceren nieuwe concepten.

In de Covid-pandemie zijn veel bedrijven getroffen door de plotselinge stilstand. Ook bij Brouwer Tours in Noordwijk zagen ze in de afgelopen 1,5 jaar al hun grote evenementen en ritten geannuleerd worden. Maar men heeft toch niet stil gezeten in deze periode. Tijdens de pandemie heeft Brouwer de tijd benut om enkele nieuwe concepten te ontwikkelen en hebben deze inmiddels succesvol gelanceerd.....

Twee Party Touringcars met mega sound en disco lichten, namelijk de Party Diamond en Disco Diamond, respectievelijk voor 46 en 60 personen. Deze rijdende discotheken zijn al succesvol ingezet voor afscheidsfeestjes op diverse basisscholen in de Bollenstreek, maar ook tijdens de ritten van de afgelopen festivals.

Niet alleen bij feesten maar ook bij overlijden kan Brouwer nu van dienst zijn. Hiervoor hebben zij een nieuwe uitvaarttouringcar ontwikkeld. Deze is uitgevoerd volgens de protocollen van de uitvaartbranche, zodat de overledene in de bus kan draaien en op de juiste wijze er in en uit wordt gereden. Op de achterbank kunnen de bloemstukken in twee lagen worden neergelegd. Deze bijzondere uitvaarttouringcar heeft 34 zitplaatsen en 4 personen kunnen naast de overledene plaats nemen.

Vorige week is hun laatste concept gelanceerd: de Party Taxi! Hierin kunnen 8 personen helemaal los gaan van en naar hun bestemming (zie filmpje onderaan de pagina). Ook zijn er weer drie 60-persoons touringcars gekocht bij Mercedes en is er een nieuwe 23 persoons midi-touringcar geleverd. Kortom, op alle fronten positieve ontwikkelingen en Brouwer Company is klaar voor de toekomst.

Foto boven: Joke en John Brouwer -  Par pa fotografie.