Datum: 22-05-2022 - 13:48
10
aug
'21
60 winnaars bij de Noffie-Zomeractie in Noordwijkerhout.
Geschreven door Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging

60 winnaars bij de Noffie-Zomeractie.

Ondanks het feit dat de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging (NOV) ook dit jaar geen zomeractiviteiten kon en mocht organiseren, was er nog wel een oppeppertje voor het winkelend publiek: de Noffie Zomerloterij. Iedereen die in juli met een vol Noffieboekje een aankoop deed in het dorp bij de de Noffie-winkeliers, kreeg een lot. De prijzen bestonden uit horecabonnen (dit om de horeca een hart onder de riem...

te steken na een langdurige lockdown) en heel veel waardebonnen waarmee weer gewinkeld kan worden. Er zijn ongeveer 1.000 loten ingeleverd. Uit deze loten zijn 60 prijswinnaars getrokken; zij hebben inmiddels persoonlijk bericht gekregen.

Na elke Noffie-actie telt Floor Vink de ingeleverde kaarten en noteert waar de inzenders vandaan komen. Verrassend is altijd weer dat Noordwijkerhout erg in trek is, niet alleen bij Noordwijkerhouters, maar ook ver daarbuiten. De inzenders kwamen onder andere uit Noordwijk, De Zilk, Lisse, Vogelenzang, Sassenheim, Hoofddorp en Amstelveen. De verste kwam uit Hattingen in Duitsland.

De Noffie-commissie wil Floor heel hartelijk danken voor al het werk dat hiermee gemoeid is. Ook na de eindejaar actie heeft hij heel veel werk aan het tellen en sorteren van de inzendingen. Dank je wel Floor voor al het werk en je inspanningen!

Noffie-commissie van de NOV