Datum: 08-12-2021 - 11:55

   

09
aug
'21
Getuigen gezocht: Woninginbraak Hortus wijk Mossenest in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Getuigen gezocht: Woninginbraak Hortus wijk Mossenest.

De politie zoekt via een burgernetmelding getuigen van het volgende incident wat onlangs heeft plaatsgevonden. Tussen donderdag 5 augustus en zaterdag 7 augustus 10:46 uur is getracht in te breken in een woning aan het Hortus ter hoogte van huisnummers 4-10 in de wijk Mossenest-2 in Noordwijkerhout. Er is geprobeerd het slot van de voordeur van de woning te verwijderen. Heeft u of één van uw huisgenoten...

• Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen?
• Verdachte voertuigen (auto's, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
• Informatie/gegevens van andere getuigen die dit delict hebben gezien/gehoord?
• Camerabeelden, foto's en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neemt u dan direct contact op met de politie via deze "Reageren"-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Een inbraak voorkomen?

Ziet u iets verdachts in uw omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kunt u altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt u: 0900-8844. Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen vindt u tips om een woninginbraak te voorkomen.