Datum: 19-09-2021 - 16:39
04
aug
'21
Popkoor Just for Fun, de Zilk hervat repetities in De Zilk en Noordwijkerhout.
Geschreven door Popkoor Just for Fun

Popkoor Just for Fun, de Zilk hervat repetities.

Na een lange periode waarin door het Corona virus niet, of nauwelijks, gezongen kon worden hervat popkoor Just for Fun vanaf woensdag 18 augustus a.s. weer de repetities in het dorpshuis van Vogelenzang. Er is weer plaats voor nieuwe leden in alle stemgroepen. Wie eens kennis wil maken met dit koor is van harte welkom om vrijblijvend een repetitie bij te wonen. De repetities worden volledig gehouden...

volgens de RIVM richtlijnen voor koren!

Popkoor Just for Fun, de Zilk bestaat sinds januari 1998 en wordt gevormd door een groep enthousiaste leden van alle leeftijden. De zangers en zangeressen komen uit de bollenstreek en het koor geniet ruime bekendheid in de regio. Het koor staat onder leiding van dirigent Leendert-Jan Veldhuyzen.

Het reportoire is zeer gevarieerd en bestaat uit een mooie mix van Engels- en Nederlandstalige popsongs. Een greep uit het repertoire: Rollercoaster, Alles is liefde, Als ze er niet is, California dreaming, Crazy little thing called love, Dust in the wind, Kiss from a rose, Oceaan, Stil in mij, You've got a Friend enz.

Binnen het koor wordt tevens veel aandacht gegeven aan kwaliteit en zangtechniek, terwijl de 'Fun' zeker niet vergeten wordt. Muzikaliteit, gezelligheid en een goede binding onder de leden zijn de belangrijkste ingrediënten voor het koor.

Met veel plezier worden er regelmatig optredens verzorgd in woon-zorgcentra. Daarnaast neemt Just for Fun deel aan korenfestivals zoals o.a.: Paradiso; Korenlint Haarlem en Zingen aan Zee Zandvoort.

Contact informatie:
Repetitie elke woensdagavond van 20.00 uur tot 22.15 uur in het dorpshuis van Vogelenzang, Henk Lensenlaan 2a. Voor meer informatie zie www.justforfundezilk.nl.