Datum: 19-09-2021 - 17:22
04
aug
'21
Alzheimer Café Noordwijkerhout en Teylingen in Munnekeweij.
Geschreven door Alzheimer Café

Alzheimer Café in Munnekeweij gaat weer van start.

Het Alzheimer Café Teylingen/Noordwijkerhout opent, na een helaas noodgedwongen lange Covid-19 pauze, haar deuren weer. De eerste café-avond is op maandag 13 september in de Tuinzaal van Woonzorgcentrum Munnekeweij Via Antiqua 25 2211 HW in Noordwijkerhout. Het Alzheimercafé is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden en andere geïnteresseerden....

Het Alzheimer Café is geopend vanaf 19.00 uur, het programma start om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur.

‘Niet pluis’ gevoel
Voordat de diagnose dementie is gesteld, wordt er vaak gesproken over het 'niet pluis gevoel'; er klopt iets niet in het gedrag van iemand. Die veranderingen duiden soms op beginnende dementie. Een arts komt hierover praten en vertelt meer over het verschil tussen ouderdomsvergeetachtigheid en dementie. Ook komen kort de verschillende vormen van dementie aan bod en wat het belangrijk maakt de diagnose in een vroeg stadium te stellen.

Alzheimer Café
Een Alzheimer Café biedt gezelligheid, muziek (soms live) en verrassende ontmoetingen. Een plek om lotgenoten te ontmoeten. Voelt u zich welkom en neem vooral iemand mee. Dat kan uw geliefde zijn, maar ook een vriend, buurvrouw of familielid. Er is altijd een Alzheimer Café bij u in de buurt. Kijk op www.alzheimer-nederland.nl/regios voor meer informatie.

Voor meer informatie kun u contact opnemen met:
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
telefoon: Wil van der Kwaak, 06-46 033 996
(op de woensdag voor het café tussen 16 en 17 uur)
web: www.alzheimer-nederland.nl/zhollandnoord