02
aug
'21
Flink aantal meldingen jeugdoverlast in weekoverzicht Politie gemeente Noordwijk.
Geschreven door Politie Noordwijk
Foto's Redactie BON

Weekoverzicht Politie gemeente Noordwijk: o.a. diefstal verkeersborden, diefstal e-bikes boulevard.

De politie stelt steeds meer informatie beschikbaar via hun website en social mediakanalen over hun werkzaamheden en meldingen die er dagelijks binnenkomen. De politie geeft aan dat het gebruik van social media voor hun een manier is om de politie te verbinden met burgers, bedrijven en partners. Via communiceren op social media draagt men bij aan de doelen van de organisatie, het politiewerk...

en het vertrouwen in de politie. Ook Politie in de gemeente Noordwijk (Noordwijkerhout, De Zilk) is actief op de social media en sinds kort geeft men een weekoverzicht van de meldingen die er afgelopen week binnen kwamen.

Politie weekoverzicht.

Hieronder staat een kleine selectie van de meldingen die wij afgelopen week hebben gehad.

• Ook deze week hebben wij veel aangiftes binnengekregen van gestolen e-bikes. Deze e-bikes stonden vaak op de boulevard geparkeerd. Wees u ervan bewust dat er dieven actief zijn en beveilig u fiets zo goed mogelijk. Zet u fiets wanneer mogelijk op een plek neer waar u er zicht op heeft en beveilig u fiets. Gebruik 2 sloten van verschillende merken en zet u fiets vast aan een vast object.

• Daarnaast hebben wij meerdere malen de brandweer geassisteerd bij een brandmelding. Wij vangen hierbij de betrokken op, horen de getuigen en zetten eventueel de omgeving af voor een veilige situatie. Er zijn geen slachtoffers gevallen.

• Op maandagavond 26 juli hebben wij meerdere meldingen binnengekregen betreft geluidsoverlast. Houd het gezellig en zet de muziek later op de avond wat zachter ivm de nachtrust buren.

• Op maandag 26 juli kregen wij een melding binnen betreft het stelen van een verkeersbord. Verkeersborden staan er niet voor niks en het stelen is strafbaar. Wees verstandig en laat de borden staan.

• Daarnaast zijn wij weer meerdere malen ingezet bij meldingen met betrekking tot jeugdoverlast, overige geluidshinder, burenruzies en verkeersongevallen.

• Wij hebben ook geassisteerd bij meerdere hulpverleningsmeldingen.

Foto PR.