Datum: 16-09-2021 - 21:05
31
jul
'21
Hoogste tijd voor een gezellige jamsessie in Café De Ruigenhoek in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Sociëteit De Zilk viert 50-jarig bestaan en erelidmaatschap voor 5 jubilerende leden. (foto's)

Het was de bedoeling van Sociëteit De Zilk om In december 2020 het 50-jarig bestaan te vieren, maar helaas kon ook dit feestje door de aanwezigheid van het coronavirus niet plaatsvinden. Nu de coronamaatregelen weer wat meer toelaten en de leden van Sociëteit De Zilk gevaccineerd zijn, kon er alsnog op donderdag 29 juli het 50-jarig bestaan gevierd worden. Om 11.00 uur stond er een touringcar van Brouwers Tours klaar...

om het gezelschap naar de Loosdrechtse Plassen te rijden waar men overstapten op een salonboot. Wat het weer betreft was het gelukkig de beste dag van deze week en was het op het water goed toeven onder het genot van het regelmatig schijnende zonnetje. Er was een hapje en een drankje voor iedereen en als afsluiting konden de leden van de sociëteit en hun echtgenotes deelnemen aan een heerlijke barbecue.

Aan eind van de middag werd het gezelschap door de bus van Brouwers Tours, weer veilig teruggereden naar het verzamelpunt van Café Restaurant De Ruigenhoek. De Ruigenhoek van Mart Geerlings is ook de wekelijkse bijeenkomst-locatie op de donderdagavond voor de 25 (veelal ondernemende) leden van Sociëteit De Zilk.

Vijf jubilerende leden werden nog eens extra in het zonnetje gezet op deze dag, met het toekennen van het erelidmaatschap. Martin van de Vlugt, Bert Schreurs, Wim Duivenvoorden, Piet Pennings en Johan de Groot zijn al meer dan 25 jaar lid van Sociëteit De Zilk, waarbij de 90-jarige Johan de Groot maar liefst al 43 jaar lid is van deze gezellige club.

Sociëteit De Zilk kan trouwens best nog weer wat nieuwe aanwas van leden gebruiken, heeft u interesse dan kunt u zich aanmelden bij Bert Schreurs 06-12083816 > Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Henk van Steijn 06-51627301 > Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U bent dan iedere donderdagavond van oktober t/m april welkom in Café Restaurant De Ruigenhoek voor een avondje klaverjassen of te luisteren naar een spreker of gewoon een gezellig praatje.

Foto's PR.