29
jul
'21
Landgoed in den Houte: Verkoop 54 woningen 'De Lanen' Deelplan 3 van start gegaan in Noordwijkerhout.
Geschreven door Landgoed in den Houte

Landgoed in den Houte: Verkoop 54 woningen 'De Lanen' Deelplan 3 van start gegaan.

Landgoed in den Houte wordt steeds completer. De eerste woningen van Deelplan 1 worden al met plezier bewoond (zie dronefilmpje) en andere woningen van Deelplan zijn volop in aanbouw. De volgende 54 woningen van De Lanen Deelplan 3 zijn vanaf vandaag in de verkoop gegaan! Hier woon je heerlijk rustig in het groen, dichtbij of zelfs áán het Sint Bavopark. De woningen hebben een fraaie architectuur...

met een knipoog naar de rijke historie van het landgoed.

Statige Herenhuizen
De Lanen Deelplan 3 bestaat uit 54 woningen. Hier vinden we dezelfde woningtypes terug die we ook in eerdere deelplannen zagen. Type F is het statige herenhuis dat met de voorzijde grenst aan het Sint Bavopark. Hiervandaan kun je zó vanuit je voortuin het park inwandelen.

De hoekwoningen hebben een iets naar voren springende gevel en een markante dwarskap. De tussenwoningen hebben aan de voorzijde een sierlijke veranda die doet denken aan de historische paviljoens die ooit op deze plek hebben gestaan. Door de extra hoge plafonds van 3,00 meter op de begane grond voelen de woningen ook van binnen heerlijk ruim.

Ruime gezinswoningen
Achter de herenhuizen vinden we de kleinschalige woonblokken met woningtype D. Een prachtige gezinswoning met veel hoge raampartijen. Hier geniet je van een eigentijdse architectuur met een knipoog naar het verleden. De historie van het landgoed komt terug in kleine versieringen en klassieke details.

De woningen zijn verdeeld over enkele kleinschalige woonblokken en worden standaard opgeleverd met vier slaapkamers. Het platte dak bij enkele woningen zorgt voor afwisseling in het blok en creëert extra ruimte op de bovenste verdieping.

Groen en autoluw
In de Landen Deelplan 3 woon je niet alleen sfeervol, maar ook heerlijk rustig. De auto kun je kwijt in een hofje achter de woning. Netjes uit het zicht en toch altijd dichtbij. In de verkeersluwe wijk kunnen kinderen veilig spelen en buren elkaar ontmoeten. Vanuit jouw woning loop je zo het Sint Bavopark in. Iets verderop lonkt de Engelse Tuin met romantische watervalletjes en bruggen.

Jouw buren wonen er al
Het tweede deelplan van De Lanen is al in aanbouw en het eerste deelplan is zelfs al bewoond. De Engelse tuin wordt momenteel in ere hersteld. Met de Lanen Deelplan 3 wordt de wijk nóg completer. Wordt dit jouw nieuwe thuis?

Zie jij jezelf al wonen in één van de woningen van De Lanen – Deelplan 3?
Vanaf nu kun jij je online inschrijven voor één of meerdere woningen. De website is voorzien van alle nieuwe informatie. Via de interactieve kavelkaart vind je per bouwnummer o.a. de plattegronden, brochure en specificaties.

Inschrijven doe je zo!
Heb je jouw droomwoning gevonden? Schrijf je dan digitaal in via het inschrijfformulier op de website. Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 29 augustus 23:59 uur via jouw persoonlijke account. Log in met je accountgegevens op account.landgoedindenhoute.nl en kies in het menu voor ‘Digitaal inschrijfformulier – De Lanen Deelplan 3. Vul vervolgens het (complete) inschrijfformulier in.

Toewijzing van de woningen
Vanaf maandag 30 augustus worden de woningen toegewezen aan de ingeschreven kandidaten. De toewijzing gebeurt op basis van een geautomatiseerd systeem die zoveel mogelijk kandidaten aan de eerste keuze koppelt.

Krijg je een woning toegewezen? Dan word je gebeld door de makelaar. Je ontvangt dan meer informatie over het verdere proces. Geen woning toegewezen gekregen? Dan word je aangemerkt als reserve kandidaat. We houden je via de nieuwsbrief op de hoogte.

Kaarten/foto's PR en dronefilmpje/foto Joop van der Weerd.