Datum: 17-09-2021 - 09:38
28
jul
'21
Annemieke Duivenvoorden 12,5 jaar vrijwilligster bij VVV Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Annemieke Duivenvoorden 12,5 jaar vrijwilligster bij VVV Noordwijkerhout.

De vrijwilligers en vestigingsmanager Annemieke Pennings van VVV Noordwijkerhout in de Dorpsstraat, hebben op dinsdagmiddag 27 juli vrijwilligster Annemieke Duivenvoorden in het zonnetje gezet bij Como & Co aan het Oosterduinsemeer. Annemieke is al 12,5 jaar vrijwilligster bij het VVV in ons dorp en het is natuurlijk fantastisch dat ze al zo lang onderdeel uit maakt van het VVV. Men is daar heel blij met haar ervaring en kennis...

van het VVV en Noordwijkerhout. Ze hebben Annemieke op deze feestelijke bijeenkomst heel hartelijk bedankt voor haar enorme betrokkenheid en inzet in de afgelopen 12,5 jaar. Natuurlijk hoopt men bij het VVV Noordwijkerhout (onderdeel van Noordwijk Marketing) nog lang met haar samen te kunnen werken.

Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom bij VVV Noordwijkerhout. Wil je ook graag deel gaan uitmaken van dit leuke team? Kom naar VVV Noordwijkerhout en neem contact op met Annemieke Pennings, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0252-372096.

Foto PR.