Datum: 17-09-2021 - 22:10
26
jul
'21
Jan van Dam viert 67ste verjaardag en 50 jaar bij de zaak in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Jan van Dam viert 67ste verjaardag en 50 jaar bij de zaak.

Maandagmorgen 26 juli werd eigenaar Jan van Dam van Van Dam Fietsen in de Havenstraat, blij verrast met een hele grote opblaasbare wielrenner die speciaal voor zijn verjaardag was neergezet. Personeelsleden van de bekende fietsenwinkel/verhuur hebben het meters hoge gevaarte geplaatst achter de werkplaats op het Landbouwplein. Bij aankomst van een 'normale werkdag' werd Jan toegezongen voor 67ste verjaardag....

Jan ging na de middelbare school, de BNS in Voorhout, op 17-jarige leeftijd in de zaak van zijn vader werken. Na verschillende gerichte technische opleidingen en het behalen van het middenstandsdiploma, nam Jan de zaak van zijn vader over. Dit jaar zit Jan dan ook dit jaar 50 jaar in het vak van de rijwielhandel en bij de zaak Van Dam Fietsen.

Na de drukte van de zomer wil Jan het vanaf dit najaar toch wat rustiger aan gaan doen. Met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van 67 jaar, is dat ook voor hem een mooie reden om te gaan genieten van wat meer vrije tijd. Jan blijft natuurlijk wel betrokken bij de zaak en zal in drukke tijden vast en zeker zijn handen nog uit de mouwen gaan steken. 

Jan van harte gefeliciteerd met je 67ste verjaardag en ga na de zomer maar lekker genieten van wat meer vrije tijd die je na 50 jaar hard werken wel verdiend hebt.

Foto's PR.