Datum: 31-07-2021 - 16:21
22
jul
'21
Vlogster Julia over muzieklessen bij muziekvereniging de Harpe Davids in Noordwijkerhout.
Geschreven door De Harpe Davids

Vlogster Julia over muzieklessen bij muziekvereniging de Harpe Davids.

Vlogster Julia vertelt hoe het is om bij muziekvereniging de Harpe Davids muzieklessen te volgen. Vanaf 7 jaar oud kan je op AMV les bij de Harpe Davids. AMV staat voor Algemene Muzikale Vorming. Je leert hier noten lezen, ritmiek, blokfluiten, samen muziek maken en ook andere instrumenten komen aan bod. Vanaf 8 of 9 jaar kan je op muziekles met een muziekinstrument wat in ons orkest speelt, zoals de...

dwarsfluit, klarinet, saxofoon, hoorn, trompet, trombone, bariton of slagwerk. Wanneer je docent vindt dat je er klaar voor bent, kun je in het leerlingenorkest gaan spelen. En heb je daar genoeg ervaring? Dan kun je mee spelen in het "grote" orkest.

Wil jij ook op muziekles bij de Harpe Davids? Of speel je al een instrument en lijkt het je leuk om bij de Harpe Davids te spelen? Mail dan naar Marit Hogervorst, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Volg nu de Harpe Davids!
Kijk op de website www.harpedavidsnwh.nl. Hier vindt je alle informatie over de vereniging, de opleidingsmogelijkheden voor jong en oud, de optredens, hoe u ons kunt steunen, contactgegevens en nog veel meer.

Of volg ons op social media:
YouTube: Harpe Davids
Instagram: Harpe Davids Noordwijkerhout
Facebook: Harpe Davids Noordwijkerhout

Zie de vlog van Julia hieronder.