Datum: 31-07-2021 - 17:42
17
jul
'21
Arnold Geerlings overhandigd eerste exemplaar boek 'Ouwe Bollenboer' aan vriend Tinus de Ridder.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Arnold Geerlings overhandigt eerste exemplaar boek 'Ouwe Bollenboer' aan vriend Tinus de Ridder.

Arnold Geerlings uit Noordwijkerhout heeft over zijn jaren in het hotelleven het boek 'Ouwe Bollenboer' geschreven. Een kleine 30 jaar heeft hij met zijn vrouw Gerda ‘Hotel de Ossewa’ aan de Duinweg in Noordwijk gerund. Het horecaleven is beslist geen saai leven, maar makkelijk is het ook niet. Arnold is er niet mee opgegroeid. In vroeger jaren werd de keuze voor je toekomst niet altijd door jezelf gemaakt...

Vaak maakten familieomstandigheden dat er extra inkomsten nodig waren en werd er een keuze voor je gemaakt. Niet studeren, maar hup aan het werk. En zo begon het werkzame leven van Arnold in de bollen. Ondanks dat dit mooie jaren werden bleef er het verlangen naar meer. Dat "meer" werd uiteindelijk een eigen horecabedrijf "Hotel De Ossewa".

Dankbaar is Arnold dat het levenswerk van hem en zijn vrouw door zoon en schoondochter is voortgezet. Onder de naam Hotel Sea You draaien Arnold jr. en Corine al weer een aantal jaar het hotel. In "Ouwe Bollenboer" beschrijft Arnold Geerlings zijn leven vanaf zijn eerste jaren tot zijn pensioen. Van Tuinbouwschool tot horeca-cursussen tot eigen bedrijf.

Zaterdagmiddag 17 juli heeft Arnold in Hotel Sea You zijn boek officieel gepresenteerd in het bijzijn van zijn kinderen, kleinkinderen en familie. De beste vriend van Arnold, Noordwijkerhouter Tinus de Ridder, had de eer om het eerste boek in ontvangst te nemen. 

Zijn dochters Annette en Alies hadden nog een verrassing voor Arnold in petto. Na een mooi passend gedicht kreeg Arnold een mooie pen overhandigd met de inscriptie ‘Ouwe Bollenboer’, hoe toepasselijk. Zijn dochters zijn apetrots op hun vader. 

Het boek is vanaf vandaag te koop in Noordwijkerhout bij Vink Multimedia Havenstraat en NoVaTo in de Zeestraat en in Noordwijk bij Boekhandel van der Meer aan de Keuvel, Print Boulevard Hoofdstraat 34.

Foto’s: Wendy Weijers.