17
jul
'21
Gasten en vrijwilligers Zonnebloem afd. De Zilk genieten van een heerlijk diner in De Duinpan in De Zilk. (foto's)
Geschreven door Zonnebloem afd. De Zilk

Gasten en vrijwilligers Zonnebloem afd. De Zilk genieten van heerlijk diner in De Duinpan. (foto's)

Vrijdag 16 juli hebben 44 gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem, afd. de Zilk, in de Duinpan genoten van een heerlijk driegangen diner. Vanaf vorig jaar maart toen het coronavirus ons land in de greep kreeg, hebben de gasten elke maand een leuke attentie ontvangen. Het was echter bijna een jaar geleden dat de gasten elkaar gezien en gesproken hadden. Daarom was het vanaf het begin een vrolijk praten...

en gelach in de zaal. Na een drankje hield de voorzitster, mevr. Faber, een woordje. Zij vergat niet om Kees en Willem Klein nog even in het zonnetje te zetten. Zij hebben vanaf januari tot en met april elke week voor veel mensen in de Zilk soep gemaakt.

Het diner begon met een heerlijke groentesoep, rijkelijk gevuld met groenten en zelf gedraaide soepballetjes. Vervolgens was het hoofdgerecht aan de beurt: varkenshaas-medaillons met champignonsaus, gebakken aardappeltjes, aardappelkroketjes en groenten. 

Tot slot het dessert: ijs met aardbeien en slagroom! Alles smaakte overheerlijk en alle gasten en vrijwilligers hebben het erg naar hun zin gehad. In de maand augustus houden de vrijwilligers even rust, maar daarna willen zij, als het mogelijk is, weer beginnen met nieuwe activiteiten. We kijken ernaar uit!

Foto's PR.