16
jul
'21
Landgoed in den Houte: Zo gaat De Lanen Deelplan 3 eruit zien en 29 juli start de verkoop.
Geschreven door Landgoed in den Houte

Landgoed in den Houte: Zo gaat De Lanen Deelplan 3 eruit zien en 29 juli start de verkoop.

Landgoed in den Houte wordt steeds completer. De eerste woningen van Deelplan 1 worden al met plezier bewoond (zie dronefilmpje) en andere woningen van Deelplan zijn volop in aanbouw. De volgende 54 woningen van De Lanen Deelplan 3 gaan over 2 weken in verkoop! Hier woon je heerlijk rustig in het groen, dichtbij of zelfs áán het Sint Bavopark. De woningen hebben een fraaie architectuur...

met een knipoog naar de rijke historie van het landgoed.

Statige Herenhuizen
De Lanen Deelplan 3 bestaat uit 54 woningen. Hier vinden we dezelfde woningtypes terug die we ook in eerdere deelplannen zagen. Type F is het statige herenhuis dat met de voorzijde grenst aan het Sint Bavopark. Hiervandaan kun je zó vanuit je voortuin het park inwandelen.

De hoekwoningen hebben een iets naar voren springende gevel en een markante dwarskap. De tussenwoningen hebben aan de voorzijde een sierlijke veranda die doet denken aan de historische paviljoens die ooit op deze plek hebben gestaan. Door de extra hoge plafonds van 3,00 meter op de begane grond voelen de woningen ook van binnen heerlijk ruim.

Ruime gezinswoningen
Achter de herenhuizen vinden we de kleinschalige woonblokken met woningtype D. Een prachtige gezinswoning met veel hoge raampartijen. Hier geniet je van een eigentijdse architectuur met een knipoog naar het verleden. De historie van het landgoed komt terug in kleine versieringen en klassieke details.

De woningen zijn verdeeld over enkele kleinschalige woonblokken en worden standaard opgeleverd met vier slaapkamers. Het platte dak bij enkele woningen zorgt voor afwisseling in het blok en creëert extra ruimte op de bovenste verdieping.

Groen en autoluw
In de Landen Deelplan 3 woon je niet alleen sfeervol, maar ook heerlijk rustig. De auto kun je kwijt in een hofje achter de woning. Netjes uit het zicht en toch altijd dichtbij. In de verkeersluwe wijk kunnen kinderen veilig spelen en buren elkaar ontmoeten. Vanuit jouw woning loop je zo het Sint Bavopark in. Iets verderop lonkt de Engelse Tuin met romantische watervalletjes en bruggen.

Jouw buren wonen er al
Het tweede deelplan van De Lanen is al in aanbouw en het eerste deelplan is zelfs al bewoond. De Engelse tuin wordt momenteel in ere hersteld. Met de Lanen Deelplan 3 wordt de wijk nóg completer. Wordt dit jouw nieuwe thuis?

Binnenkort in verkoop!
De woningen gaan over twee weken op 29 juli al in verkoop. Via de nieuwsbrief informeren we je over alles. Wij zorgen dat jij niets mist! De eerste beelden van dit deelplan zijn nu(hieronder in de fotogalerij te bekijken op de deelplanpagina. Heb jij ze al gezien en wil je meer informatie, klik dan hier.

Kaarten/foto's PR en dronefilmpje/foto Joop van der Weerd.