Datum: 01-06-2023 - 10:47
15
jul
'21
Niet 1 maar 2 gezinnen winnen met Arie op Safari een dagje Duinrell.
Geschreven door Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging
Foto's Redactie BON

Niet 1 maar 2 gezinnen winnen met Arie op Safari een dagje Duinrell.

Afgelopen weken waren en in de etalages van de winkels in Noordwijkerhout Centrum (NOV) 12 dieren verborgen. Maar liefst 150 gezinnen namen deel aan de speurtocht en beantwoordden de vragen, maakten filmpjes en voerden de opdrachten uit. De Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging maakte aan het einde van de speurtocht niet 1 maar 2 gezinnen blij met een gezellig dagje Duinrell....

 

Het eerste gezin zijn Phillip en Olga met hun zonen Jake van 11 jaar en Ethan van 9 jaar. Tijdens de speurtocht hebben ze een gezellige ochtend gehad en dus hadden ze ook helemaal niet verwacht dat ze ook nog een prijs zouden winnen. Dubbel feest, want Jake heeft pas zijn diploma junior reddingszwemmen gehaald. Hij voelt zich dus al een kikker in het water als hij straks een duik neemt in het Tikibad.

Het tweede gezin zijn Stefan en Lieke met hun dochters Anne van 5 jaar en Lotte van 17 maanden. Zij ontdekte tijdens de speurtocht niet alleen de dieren, maar ook een aantal winkels waar ze al een tijd niet meer geweest waren. Vooral Anne is heel blij met haar prijs. Zij zit op zwemles en wil al heel lang een keertje zwemmen in het Tikibad. Ze gaan er in ieder geval een leuk uitje van maken in de zomervakantie.

Wij wensen de winnaars heel veel plezier tijdens hun dagje in Duinrell en het Tikibad!

Foto's PR.