13
jul
'21
Een Blik Op de kampioenen van 2021 in Noordwijkerhout en De Zilk.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Blik Op de kampioenen van 2021 (update 2): Negen jeugdteams kampioen bij TV De Boekhorst.

Helaas zijn ook dit jaar door de coronapandemie een flink aantal competities in de diverse sporten, tussentijds afgebroken of hebben zelfs helemaal niet plaatsgevonden. Maar toch kunnen we u verslag doen van kampioenen bij sporten waar nog wel een competitie gehouden kon worden. Is jouw team uit Noordwijkerhout en De Zilk dit seizoen kampioen geworden, of ken je iemand die dit jaar de beste was van iedereen?....

Stuur dan je kampioensfoto naar het mailadres van Blik Op Noordwijkerhout > Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef in de mail ook aan wie er op de foto staan, wat er gewonnen is en wanneer dat is gebeurd en dan plaatsen wij het op BON 'de best bekeken nieuwswebsite van Noordwijkerhout en De Zilk'. 

* Blik Op de kampioenen van 2021 (update 2): Negen jeugdteams kampioen bij Tennisvereniging De Boekhorst.
Op de laatste speeldag van de uitgestelde voorjaarsjeugdcompetitie van de KNLTB streden veel jeugdteams nog voor het kampioenschap. Na een prachtige tennisdag met veel spannende wedstrijden, werden maar liefst 8 JEUGDTEAMS KAMPIOEN! Van harte gefeliciteerd allemaal! Nu op naar de jeugdtoernooien en dan in september weer de najaarscompetitie.

Oranje 1: Milan, Sean, Tom, Jill, Serena, Noor, Fem Groen 1 team 1: Luuk, Bart, Gijs, Koen, Tijmen
Groen 2 team 2: Eline, Lynn, Nikki, Fien, Fenne Groen 2 team 3: Keano, Jill, Sophie, Feline, Lars, Teun
Junioren 11-14 team 2: Babette, Suze, Mick, Pepijn Junioren 11-14 jaar team 1: Thijs, Tom, Daan, Dex, Benjamin, Sarita
Jongens 13-17 jaar team 1: Sjoerd, Finn, Toine, Jayden, Florian Jongens 13-17 jaar team 3: Bjorn, Thijs, Chris, Jens, Hidde, Fin
Meisjes 13-17 jaar: Bo, Emily, Charlene, Danique en Anne.  

Foto's PR.

* Blik Op de kampioenen van 2021 (update 1): 
Zondag 11 juli is de jeugd van Tennisvereniging Van Nispen in de 3e klasse junioren van 11 t/m 14 jaar kampioen geworden! Gefeliciteerd toppers! Klik hier voor de foto.