Datum: 29-03-2023 - 12:51
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

10
jul
'21
Johan van Hameren nieuw commissielid fractie Bruisend Noordwijk.
Geschreven door Bruisend Noordwijk
Foto's Redactie BON

Joost van Hameren nieuw commissielid fractie Bruisend Noordwijk.

Tijdens de gemeenteraadsvergadering van komende dinsdag 13 juli wordt er een nieuw commissielid namens Bruisend Noordwijk voorgedragen voor benoeming. Het betreft Joost van Hameren (zie foto). Tot op heden wordt de fractie gevormd door: Jaap de Moor, raadslid, Cathérine Vergouw, commissielid Welzijn en Johan van Hameren, commissielid. Als introductie ten aanzien van Joost de volgende...

(door hem geredigeerde) info:

Hallo Noordwijkerhouters, Noordwijkers en Zilkers.
Mijn naam is Joost van Hameren, geboren in 1976 te Leiden en vader van 2 kinderen. Ik ben opgegroeid in Noordwijk en sinds 2011 woon ik met veel plezier samen met mijn gezin in de wijk Boechorst, oftewel 'Noortuks Voorhout'.

In de periode 2009 - 2019 ben ik als Senior Beleidsmedewerker Economie & Toerisme werkzaam geweest bij de gemeente Noordwijk. Daarnaast was ik tussen 2008 - 2018 actief als vrijwilliger bij de KNRM - station Noordwijk. Op dit moment mag ik bij gemeenten door heel Nederland meewerken aan diverse economische ontwikkelingen binnen de desbetreffende gemeente / regio.

U zal zich wel afvragen, waarom Bruisend Noordwijk?. Nou ik vind het belangrijk om onderdeel uit te maken van een partij die opkomt voor de belangen van alle inwoners van alle kernen!. Dus geen gezeur van 'bij ons in Noordwijkerhout...' en 'Wij in Noordwijk...'. Wij zijn met zijn allen nu eenmaal onderdeel van deze prachtige gemeente dus laten we daar dan ook samen aan werken.

Persoonlijk heb ik een hekel aan 'ambtelijke molens' en dat betekent dus geen geleuter of dikke beleidsnota’s, maar heldere taal en snelle besluitvorming!

Mijn verdere ambitie? Samen de partij zo goed, sterk en transparant mogelijk neerzetten en meedoen aan de verkiezingen van 2022!