09
jul
'21
Stichting met je Hart start weer in september met ontmoetingen.
Geschreven door St. Met je hart Noordwijkerhout/Noordwijk

Stichting met je Hart start weer in september met ontmoetingen.

Het afgelopen jaar was voor iedereen lastig, daar is geen discussie over mogelijk. Maar onze gedachten waren toch extra veel bij onze gasten, mensen op leeftijd die in sommige gevallen heel erg alleen zijn. En dan is dat in een tijd waarin fysiek contact slecht mogelijk is heel erg moeilijk. Ook wij als Stichting Met je hart Noordwijk/Noordwijkerhout vonden het lastig dat we niets mochten en konden...

organiseren voor onze gasten. Wel vonden wij het erg belangrijk contact te houden dus elke maand hebben wij iets leuks verzonnen. Onze geweldige club vrijwilligers brachten een attentie langs bij onze ouderen en op deze manier was er direct tijd voor een praatje aan de deur.

Vorig jaar hadden we onze gasten gevraagd iets te schrijven of knutselen over wat de corona-tijd met hun deed en hoe zij het ervaren. Al deze stukjes hebben wij gebundeld in een herinneringsboek die dit jaar bij iedereen op de mat viel.

In januari startten we met een bakje erwtensoep, in februari mooie tulpen en koekjes voor de Valentijn, met Pasen bolletjes met chocolade, verpakt in een schattig kippetje; onze gaste Sjan haakte er 140 voor ons!! Met koningsdag natuurlijk een lekkere tompouce, daarna volgde een koffiemok met een zelfgemaakte brownie en tot slot de stroopwafels.

Komende maanden staan er nog wat dingen op het programma en dan wordt het september!!! En gaan wij eindelijk weer beginnen met het organiseren van ontmoetingen. In het begin misschien nog klein qua opzet maar even een ochtendje koffie drinken met een aantal mensen is al een heerlijke start. Veel ouderen kijken ernaar uit en wij ook!

Foto's PR.