Datum: 01-06-2023 - 11:59
05
jul
'21
Popkoor Bloom in de startblokken in Noordwijk - Noordwijkerhout.
Geschreven door Popkoor Bloom
Foto's Redactie BON

Popkoor Bloom in de startblokken.

Na maanden van thuis repeteren via Zoom mogen de zangers en zangeressen van Popkoor Bloom eindelijk weer in één ruimte samen zingen. Vanaf 26 juni is er geen bezwaar meer tegen repeteren en kunnen koren zelfs weer uitvoeringen verzorgen. Weliswaar met anderhalve meter afstand, maar de blijheid en opluchting is er niet minder om binnen het koor. Bloom heeft lang naar dit nieuws uitgekeken...

en heeft het ook ontzettend nodig, want er staan belangrijke concerten op de agenda dit jaar.

Theaterconcerten
De focus ligt op twee theaterconcerten in De Muze op 27 en 28 november aanstaande. Zoals de situatie nu is, mag het theater te zijner tijd weer volledig bezet zijn. Dit uiteraard tegen de dan geldende maatregelen. Het programma draagt de titel “Vrijheid: Niet te stoppen!”.

Het woord “Vrijheid” is actueler dan ooit. Het heeft sinds het uitbreken van Corona een beladen betekenis gekregen door de vele beperkende maatregelen welke door de overheid werden (of nog zijn) opgelegd.
Nu er meer versoepelingen zijn voelt men zich ongebonden, ongedwongen, los en natuurlijk.

Dit gevoel neemt Bloom mee in haar voorstelling. De ervaring van vrij zijn en daarin niet te stoppen, loopt als rode draad door het verhaal dat Bloom haar publiek laat meebeleven. Bloom wordt daarin ondersteund door dansgroepen, een combo, dirigent Tim Quak en regisseur Margreet Osinga.

Kaarten
Kaarten a € 12,50 zijn verkrijgbaar bij VVV Noordwijkerhout, aan de kassa van De Muze of online via www.demuzenoordwijk.nl. De voorstelling van zaterdag 27 november start om 20.00 uur. De matinee van zondag 28 november begint om 14.00 uur.

Vacatures
Bloom heeft momenteel vacatures in de bas en tenor partij. De voorkeur gaat uit naar jongvolwassenen en volwassenen van middelbare leeftijd. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of ga voor meer informatie naar www.popkoorbloom.nl.

Foto: ByMo Fotografie.