Datum: 30-07-2021 - 16:04
17
jul
'21
Fotoshoot selectie VVSB 2021-2022. (foto's + programma oefen/competitiewedstrijden)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Fotoshoot selectie VVSB 2021-2022. (foto's + programma oefen/competitiewedstrijden)

Op zaterdag 17 juli kregen fotografen van de diverse media de gelegenheid om de selectie van VVSB, voor het nieuwe voetbalseizoen 2021-2022, op sportpark De Boekhorst op de gevoelige plaat vast te leggen. De foto's gaan o.a. gebruikt worden voor de presentatiegids die elk jaar vlak voor het nieuwe voetbalseizoen verschijnt met de foto's van fotograaf Steven Bemelman van 'Studio Royale Foto & Film'...

voor de website van VVSB en de plaatselijke media. Alles wordt bij de fotoshoot tot in de puntjes geregisseerd door de nieuwe teammanager Jan van Gijlswijk, iedereen krijgt daarbij zijn eigen plaats toegewezen. Er ontbraken voor de fotoshoot door verschillende omstandigheden drie spelers, gelukkig werkte het weer mee om mooie plaatjes te kunnen schieten. 

De KNVB heeft onlangs het competitieprogramma bekend gemaakt voor het seizoen 2021/2022. Na twee seizoenen die vroegtijdig werden afgebroken door de coronapandemie en zodoende geen promovendi of degradanten opleverden, startten we op 21 en 22 augustus met de competitie in de Tweede Divisie en de Derde Divisie waarin onze Paars-Gele van VVSB actief zijn.

Een week eerder is de eerste voorronde van de KNVB beker, maar daar is VVSB voor uitgeloot. De Hoofdklasse start een week na de Tweede en Derde Divisie met de reguliere competitie. Je leest hier wat het speelschema is voor de Derde Divisie op zaterdag waarin VVSB vertoeft en klik hier voor de andere amateurcompetities.

Het Eerste van VVSB start de voetbalcompetitie op 21 augustus met een uitwedstijd om 14.30 uur in en tegen Staphorst. De eerste thuiswedstrijd op het vernieuwde Sportpark De Boekhorst is tegen Sportlust '46 om 18.00 uur.

De voorbereidingen van het nieuwe voetbalseizoen start met de eerste training op zaterdag 10 juli. Met een 6-tal oefenwedstrijden zal de technische staf onder leiding van Richard Plug de selectie klaarstomen om het nieuwe seizoen fit te kunnen beginnen.

Klik hier voor de mutaties en klik hier voor de selectie van VVSB in het nieuwe voetbalseizoen. 

De volgende oefenwedstrijden staan reeds gepland (onder voorbehoud van eventuele last-minute wijzigingen):

Dinsdag  20 juli,            19:30 uur: Koninklijke HFC - VVSB
Zaterdag 24 juli,            15:00 uur: Olympia Haarlem - VVSB
Zaterdag 31 juli,            15:00 uur: Rijnsburgse Boys - VVSB
Dinsdag   3 augustus,   19:30 uur: VVSB - RKVV Velsen
Zaterdag  7 augustus,   15:00 uur: VVSB - Katwijk
Dinsdag  10 augustus,  19:30 uur: VVSB - Telstar
Zaterdag 14 augustus:   Eerste voorronde KNVB Beker > VVSB uitgeloot
Zaterdag  21 augustus:  Eerste competitieronde Derde Divisie

Hoe om te gaan met publiek tijdens de oefenwedstrijden, wordt zo spoedig mogelijk via de gebruikelijke kanalen bekend gemaakt.

Foto's BON.