05
jul
'21
We gaan ervoor… kermisnieuws 2021.in Noordwijkerhout.
Geschreven door Oranjevereniging Noordwijkerhout

We gaan ervoor… kermisnieuws 2021 (1).

De Oranjevereniging Noordwijkerhout heeft eerder laten weten dat zij de Oranjefeesten 2021 willen gaan organiseren. We hopen dat de laatste coronamaatregelen begin september verleden tijd zullen zijn maar anders zullen we, op aangepaste wijze, zoveel mogelijk trachten de doorgang van de activiteiten te bewerkstelligen. We zijn inmiddels in de fase beland dat de locaties gevonden zijn en veiligheidsplannen / draaiboeken...

zijn aangepast. We gaan er voor om de eerste volle week van september er een prachtige week van te maken waarvoor we de contacten met kermisexploitanten, gemeente en vrijwilligers hebben gelegd. Ook rekenen wij dan weer op u als deelnemers, toeschouwers, donateurs, sponsoren en Vrienden Van Oranje.

Zet de week van dinsdag 7 tot en met donderdag 9 september maar alvast in uw agenda. Het programma vult zich beetje bij beetje, wij zullen u regelmatig meenemen in de ontwikkelingen op weg naar de Oranjefeesten 2021. Ongetwijfeld zijn er vragen, u helpt ons enorm als u ze tijdig stelt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met een hoopvolle kermisgroet,
De Oranjevereniging Noordwijkerhout. Voor meer informatie: www.ovnwh.nl