Datum: 30-07-2021 - 16:28
03
jul
'21
Muzikale Hole-in-One voor Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc in Noordwijkerhout.
Geschreven door Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc

Muzikale Hole-in-One voor Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc.

Eindelijk mag Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc weer van zich laten horen! Na meer dan een jaar geen optredens te hebben verzorgd, is het zondag 11 juli a.s. zover. Het Coverorkest zal o.l.v. dirigent Peter Habraken op het terras van Landgoed Tespelduyn, aan de Tespellaan 53 te Noordwijkerhout van 12:00 tot 14:00 uur een muzikaal gevarieerd programma brengen. Met Swing, Nederlandstalig...

dance classics, bigband, en hardrock. Begeleidt door de band MeernieT. Het programma zal om 11:45 uur gestart worden door het Leerlingenorkest o.l.v. Daphne Heins. Met dans van de Majorettes. Toegang is gratis! I.v.m. met het beperkt aantal stoelen vragen wij u via de QR-code (zie fotogalerij) een tijdslot te reserveren.

Heb je na het horen van al deze leuke muziek ook zin om mee te doen? Of wil je meer weten over het maken van muziek? Neem dan contact op met onze vereniging of loop bij ons binnen! (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) Verenigingsgebouw de Parade aan de Van der Weijdenlaan 2a in Noordwijkerhout.

Foto's PR.