Datum: 30-07-2021 - 16:08
03
jul
'21
Drie muzikale Harpe-toppers geslaagd voor A-examen in Noordwijkerhout.
Geschreven door De Harpe Davids

Vier Harpe-toppers behalen AMV-diploma.

Woensdag 30 juni hebben 4 toppers van de Harpe Davids, Tygo, Maja, Mirthe en Vera hun AMV (Algemene Muzikale Vorming) diploma gehaald. Docente Lidia Olthoff heeft ze afgelopen jaar de beginselen van muziek geleerd o.a. noten leren lezen, ritmiek en blokfluit spelen. Woensdag sloten Tygo, Maja, Mirthe en Vera bij Music All Inn hun lessen af met het proberen, en spelen op verschillende blaasinstrumenten...

Wil je ook een instrument leren bespelen, dan kan dat.
Voor meer informatie over de muzieklessen bij muziekvereniging de Harpe Davids, kijk dan op onze website www.harpedavidsnwh.nl, de Facebookpagina of op Instragram.

Opgeven voor AMV (Algemene Muzikale Vorming is vanaf 6 jaar) of muzieklessen kan ook, neem dan contact op met Marit Hogervorst, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je de Harpe Davids volgen?
Kijk dan eens op de website www.harpedavidsnwh.nl hier vindt je alle informatie over de vereniging, de opleidingsmogelijkheden voor jong en oud, de optredens, hoe u ons kunt steunen, contactgegevens en nog veel meer.

Foto PR.