02
jul
'21
Soepeters bedanken soepmakers van 'Soepactie in coronatijd' in De Zilk. (foto's)
Geschreven door Zonnebloem afd. De Zilk

Soepeters bedanken soepmakers van 'Soepactie in coronatijd' in De Zilk. (foto's)

De 'Soepactie in coronatijd' in de Zilk, die begin januari startte en eind april stopte, is vandaag officieel afgesloten. Elke week werd er door Kees en Willem Klein soep gekookt en met behulp van Peter Pompe brachten de vrijwilligers van de Zonnebloem de soep rond. Elke woensdag 160 bakjes soep! Stichting Wassenaar zorgde voor de financiering. Na een kopje koffie met iets lekkers werden Kees, Willem en Peter...

bedankt door de voorzitster van de Zonnebloem, mevr. Marja Faber. Als dank kregen de heren de gouden soepkom met gouden lepel uitgereikt. Voor Peter was er een gouden koffiebeker voor alle kopjes koffie die hij geregeld voor de vrijwilligers maakte. De dank van de soepeters was erg groot. Dat resulteerde in een geschenkbon voor het theater voor alle 3 heren. 

Als dank voor de fantastische samenwerking is de eerste activiteit in groepsvorm een dinertje in de Duinpan met alle Zonnebloemgasten uit de Zilk. Dit gaat eind van deze maand gebeuren. De gasten kijken er zeker naar uit om lekker uit eten te gaan én elkaar weer eens te zien en te spreken!

Foto's PR.