Datum: 26-03-2023 - 14:27
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!
Klik hier voor alle (weekend)acties!

 

29
jun
'21
Cliënten Raamwerk steken mozaïeken van bloemen in Noordwijkerhout en Katwijk.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Raamwerk ontvangt ‘Beste Werkgevers’ keurmerk.

De zorgorganisatie Raamwerk heeft onlangs het keurmerk ‘Beste Werkgevers’ ontvangen. Een keurmerk dat 100% gebaseerd is op de beoordeling van eigen medewerkers en mag een jaar gevoerd worden. De score van Raamwerk ligt ruim boven het landelijk gemiddelde, ten opzichte van andere gehandicaptenorganisaties, en verdient hiermee het keurmerk. Uit het onderzoek blijkt dat medewerkers van Raamwerk...

erg bevlogen zijn in het werk en betrokken zijn bij Raamwerk als organisatie. Ook scoort Raamwerk als werkgever in het geheel erg goed. Alle medewerkers van Raamwerk zijn ‘gewoon’ ontzettend trots op deze mooie presentatie! Om dit succes te vieren trakteerde Raamwerk cliënten en medewerkers afgelopen week op taart.

Het keurmerk ‘Beste Werkgevers’ is een keurmerk van Effectory BV en Intermediair. Dit is Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap en alleen te verdienen door een goede beoordeling van eigen medewerkers.

Raamwerk is een organisatie die actief in de Duin- en Bollenstreek is, en sterk regionaal verankerd. Raamwerk biedt ondersteuning en begeleiding aan ruim 750 cliënten, van alle leeftijden, met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Dit gebeurt op het gebied van wonen, dagbesteding en (para)medische zorg.

Ook werken bij het Raamwerk, klik hier voor de vacatures.

Foto PR.