28
jun
'21
Directeur-bestuurder Merlien Welzijn vertrekt bij Woningstichting Padua.
Geschreven door Woningstichting Antonius van Padua

Directeur-bestuurder Merlien Welzijn vertrekt bij Woningstichting Padua.

Directeur-bestuurder Merlien Welzijn van Woningstichting Sint Antonius van Padua heeft haar vertrek aangekondigd. Na een dienstverband van 4 jaar verlaat zij de woningstichting per 1 september 2021. Merlien gaat aan de slag als directeur-bestuurder bij een andere woningcorporatie in een andere woningmarktregio. De leden van de Raad van Commissarissen feliciteren Merlien Welzijn van harte met haar benoeming...

Voorzitter Ron Nulkes: “Wij hebben Merlien leren kennen als een enthousiaste bestuurder die volkshuisvesting in haar genen heeft. Zij is de drijvende kracht geweest achter het nieuwe ondernemingsplan en wij hadden graag gezien dat ze nog langer bij Sint Antonius van Padua betrokken zou blijven. Wij wensen Merlien alle succes toe in haar nieuwe omgeving.”

Merlien Welzijn is trots dat zij in 2017 de kans kreeg om aan de slag te gaan als directeur-bestuurder. Merlien: “Sinds 2017 heb ik me met veel plezier ingezet voor alle belanghebbenden bij Sint Antonius van Padua. Ik ben er trots op hoe we de groei-ambitie en de verduurzaming van het bezit van Padua hebben neergezet.

Door goed in te spelen op de maatschappelijke ontwikkelingen hebben we de belangen van onze huurders centraal kunnen stellen. Ik wil mijn collega’s, de partners met wie wij nauw samenwerken en de gemeente Noordwijk bedanken voor de fijne samenwerking in de afgelopen jaren.”

De Raad van Commissarissen is gestart met de procedure voor het vinden van een opvolger voor Merlien Welzijn. Het streven is om uiterlijk in het eerste kwartaal van 2022 tot een benoeming te komen. In de tussentijd zal op interim-basis een directeur-bestuurder worden aangesteld.

Foto BON.