Datum: 09-12-2021 - 04:36

   

26
jun
'21
Gezocht: Digitaal vaardige vrijwilligers voor 1-op-1 traject (Digimaatje).
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Gezocht: Digitaal vaardige vrijwilligers voor 1-op-1 traject (Digimaatje).

Het (Digi)Taalhuis van Bibliotheek Bollenstreek zoekt digitaal sterke vrijwilligers om mensen die moeite hebben mee te komen in de digitale samenleving te helpen de kennis en het zelfvertrouwen te geven om digitaal zelfredzaam te worden. Als Digimaatje word je gekoppeld aan een Noordwijker of Noordwijkerhouter die digivaardig(er) wil worden en waarmee je vervolgens wekelijks ontmoetingen hebt...

Je helpt bij het leren omgaan met de computer, internet en/of tablet. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een online doktersafspraak, oefenen met het gebruik van een muis en het invullen van het donorregister. Het traject is bedoeld om de angst die vaak heerst bij ‘digibeten’ weg te nemen door te oefenen op een informele manier.

Wil jij je betrokkenheid bij de samenleving laten zien, een concrete bijdrage leveren door mensen te helpen digivaardig(er) te worden en lijkt dit je een interessante uitdaging? Dan hopen we gauw met je in contact te komen!

Meer informatie is te vinden op onze website www.bibliotheekbollenstreek.nl of door een e-mail te sturen naar Roy Geers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..