Datum: 19-09-2021 - 13:23
24
jun
'21
Tijn en Milan winnaars Tikkie-Takkie toernooi VVSB in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Tijn en Milan winnaars Tikkie-Takkie toernooi VVSB. (foto's)

Woensdagmiddag werd op sportpark De Boekhorst aan het eind van de voetbaltraining, voor de teams van VVSB JO11 en JO12, de winnaars bekend gemaakt van het onderlinge gehouden Tikkie-Takkie toernooi. Helaas mochten er dit afgelopen voetbalseizoen, door de coronamaatregelen, geen competitiewedstrijden gespeeld worden. Om de jonge voetballers wat meer uitdaging te geven dan alleen maar trainen...

werd door de trainers en de begeleiding een wekelijks Tikkie-Takkie toernooi georganiseerd en werd er gestreden om de punten die iedere week verdiend konden worden. Uiteindelijk leverde dat een einduitslag op en de top drie werd woensdagmiddag gehuldigd.

De eerste plaats werd gedeeld gewonnen door Tijn Bos en Milan Cozijn. Op de 2e plaats eindigde Tim Weijers en de eervolle 3e plaats was voor Danyl Sanders. Zij ontvingen allemaal een prachtige medaille en de eeuwige roem.

Voor iedereen was er nog een lekker ijsje te verorberen. Komende weekend is de eerste van drie wedstrijden voor de regiocup, want er mogen weer voetbalwedstijden gespeeld gaan worden en ook zijn er weer toeschouwers welkom.

1e > Tijn Bos en Milan Cozijn > 42 punten
2e > Tim Weijers > 32 punten
3e > Danyl Sanders > 31 punten

Foto's BON.