Datum: 27-09-2021 - 14:56
22
jun
'21
Ria Vink-van den Berg neemt initiatief voor een BiebCommunity 'Zaken Bakkie'.
Geschreven door Bibliotheek Bollenstreek

BiebCommunity met 'Zaken Bakkie' een initiatief van Ria Vink-van den Berg.

Op donderdag 8 juli van 9.00-10.00 uur vindt in de bibliotheek van Noordwijkerhout de eerste bijeenkomst plaats van de BiebCommunity 'Zaken Bakkie'. Ondernemen na coronatijd vraagt om nieuwe verbindingen en advies van elkaar. Zaken Bakkie brengt ondernemers in Noordwijkerhout met elkaar in contact, over zaken die hen aan het hart gaan. Informele bijeenkomsten over thema’s die tijdens officiële vergaderingen...

niet ter tafel komen. De Bibliotheek Bollenstreek biedt hier graag een podium voor. De bibliotheek neemt een centrale plek in binnen ons dorp. Hoe prettig is het om elkaar daar te ontmoeten? Nu we elkaar weer écht mogen ontmoeten is het belangrijk om elkaar te helpen door elkaars bedrijf te herontdekken. Uiteraard onder het genot van een bak koffie!

Heb je iets nodig, ben jij die nieuwe innovatieve ondernemer, zoek je samenwerking of wil je je bedrijf op de kaart zetten binnen Noordwijkerhout? Kom erbij! We willen graag op regelmatige basis een ontmoeting regelen en nieuwe mogelijkheden bieden om te sparren over onderwerpen die ons allemaal raken of interessant zijn om te delen. Wij zorgen voor de koffie met iets lekkers erbij. Kom je ook?

Deelname is gratis, maar wel graag vooraf aanmelden via www.bibliotheekbollenstreek.nl. Deze community is een initiatief van Ria Vink-van den Berg (influencer en ondernemer in Noordwijkerhout) en wordt mede mogelijk gemaakt door de Bibliotheek Bollenstreek.

Praktische informatie
BiebCommunity - Zaken Bakkie
Datum: 8 juli
Tijd: 9.00-10.00 uur
Locatie: Bibliotheek Noordwijkerhout
Deelname: Gratis, wel vooraf aanmelden
www.bibliotheekbollenstreek.nl
Meer informatie? Mail naar Ria Vink - van den Berg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto PR.