Datum: 28-09-2021 - 00:12
20
jun
'21
Drie muzikale Harpe-toppers geslaagd voor A-examen in Noordwijkerhout.
Geschreven door De Harpe Davids

Drie muzikale Harpe-toppers geslaagd voor A-examen.

Zaterdag 19 juni hebben drie leerlingen van muziekvereniging de Harpe Davids hun muziekexamen afgerond bij de Zuid-Hollandse Bond van Muziekverenigingen. In april hebben Jochem, Pien en Julia met fantastische cijfers hun theorie examen behaald en afgelopen zaterdag zijn deze drie toppers met super cijfers geslaagd voor hun praktijkexamen. De Harpe Davids heeft Julia, Jochem en Pien in het zonnetje gezet...

met een ruikertje en een cadeaubon.

Wil je ook een instrument leren bespelen, dan kan dat.
Voor meer informatie over de muzieklessen bij muziekvereniging de Harpe Davids, kijk dan op onze website www.harpedavidsnwh.nl, de Facebookpagina of op Instragram.

Opgeven voor AMV (Algemene Muzikale Vorming is vanaf 6 jaar) of muzieklessen kan ook, neem dan contact op met Marit Hogervorst, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je de Harpe Davids volgen?
Kijk dan eens op de website www.harpedavidsnwh.nl hier vindt je alle informatie over de vereniging, de opleidingsmogelijkheden voor jong en oud, de optredens, hoe u ons kunt steunen, contactgegevens en nog veel meer.

Foto's PR > Jochem-1 Pien-2 Julia-3.