Datum: 17-09-2021 - 22:05
16
jun
'21
Eerste 'Hollandse Nieuwe' in Noordwijkerhout weggehapt bij 'De Visspecialist' in de Dorpsstraat.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Eerste 'Hollandse Nieuwe' in Noordwijkerhout weggehapt bij 'De Visspecialist' in de Dorpsstraat.

Dinsdagmiddag werd landelijk al bekend gemaakt dat het traditionele eerste vaatje nieuwe haring dit jaar is aangeboden aan alle medewerkers van de GGD’s. Normaal gesproken wordt de eerste 'Hollandse Nieuwe' geveild voor het goede doel, maar dat kan door de pandemie niet doorgaan. Vorig jaar werd het vat aan het Nederlandse IC-personeel aangeboden. Dit jaar koos het Nederlandse Visbureau...

voor de landelijke GGD omdat Nederlanders zich volgens directeur Agnes Leewis "Dankzij hun inzet binnen korte tijd een Hollandse Nieuwe zullen voelen”.

Vanaf vandaag is de nieuwe haring in de winkels verkrijgbaar en zo ook bij De Visspecialist Noordwijkerhout. Vanochtend om 10.00 uur stond de eerste haringliefhebber al op de stoep, om de eerste nieuwe haring weg te happen. "En de smaak is uitstekend" aldus de visliefhebber. Kom allemaal lekker proeven aan de Dorpsstraat 27 in Noordwijkerhout, u bent van harte welkom.

Opening van De Visspecialist. (zie ook foto's onder)
Op 18 mei 2021 werd een nieuwe verse viswinkel geopend van De Visspecialist Noordwijkerhout in de Dorpsstraat. Voor een goede kwaliteit en verse vis bent u hier op het juiste adres. Vers gesneden haring, ambachtelijke gebakken kibbeling en lekkerbek, heerlijke lunchhapjes, goed gevulde borrelbakjes, (oven)maaltijden, visschotels en salades, voor iedereen is er wel wat lekkers te vinden.

Ellen, Jennifer, Ramona, Denise, Chantal en Sonja staan voor u klaar en verwelkomen u graag! De viswinkel is te vinden aan de Dorpsstraat 27, en is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00-18.00 uur en op zaterdag van 10.00-17.00 uur.

Foto's BON.