Datum: 30-03-2023 - 19:25
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

14
jun
'21
Sportraad Noordwijk zoekt dringend versterking Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk.
Geschreven door Stichting Sportraad Noordwijk
Foto's Redactie BON

Sportraad Noordwijk zoekt dringend versterking.

Door het recente vertrek van twee bestuursleden, is de Sportraad Noordwijk (SRN) dringend op zoek naar nieuw bloed. De Sportraad is het adviesorgaan van de gemeente, het college en de gemeenteraad in Noordwijk op het gebied van sport en bewegen. Dat betekent dat de Sportraad gevraagd en ongevraagd advies kan geven over het lokale sportbeleid. De SRN bestaat uit een bestuur...

en lokale ambassadeurs die contact onderhouden met alle sportverenigingen in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk. Op deze manier weet de SRN wat er speelt bij de verenigingen en kan van daaruit zaken onder de aandacht van het lokale bestuur brengen.

Het zal niet verbazen dat op dit moment veel aandacht wordt besteed aan de sportvoorzieningen in De Schelft, die sinds de brand in november jl. over verschillende locaties zijn verdeeld. De SRN praat actief mee over de tijdelijke en permanente oplossing voor De Schelft.

Omdat sport en bewegen bijdragen aan het welzijn van de inwoners van Noordwijk, speelt de SRN ook een actieve rol in het promoten van sportdeelname. Dat gebeurt o.a. door het lokale sportakkoord en de maatschappelijke alliantie in Noordwijk.

Ook beschikt de SRN over een (jeugd)sportstimulatie fonds waarop verenigingen een beroep kunnen doen. De SRN kan een financiële bijdrage toezeggen aan nieuwe initiatieven die actieve sportdeelname tot doel hebben.

Kortom, de Sportraad Noordwijk heeft een belangrijke rol in onze gemeente. Met name voor de kernen Noordwijkerhout en De Zilk is de Sportraad op zoek naar versterking. Vrijwilligers met interesse voor sport en bewegen, actieve betrokkenheid bij het lokale verenigingsleven of het leuk vinden om dat te ontwikkelen, maar vooral enthousiasme is voldoende om een bijdrage te leveren in de Sportraad.

Graag komen wij in contact met plaatsgenoten die zich daarvoor willen inzetten! Neem daarvoor contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we spreken je graag. Voor meer informatie: www.sportraadnoordwijk.nl.