14
jun
'21
Flink aantal meldingen jeugdoverlast in weekoverzicht Politie gemeente Noordwijk.
Geschreven door Politie Noordwijk

Weekoverzicht Politie gemeente Noordwijk: o.a. speelgoed pistool, rokende laadpaal, personeelsfeestje.

De politie stelt steeds meer informatie beschikbaar via hun website en social mediakanalen over hun werkzaamheden en meldingen die er dagelijks binnenkomen. De politie geeft aan dat het gebruik van social media voor hun een manier is om de politie te verbinden met burgers, bedrijven en partners. Via communiceren op social media draagt men bij aan de doelen van de organisatie, het politiewerk...

en het vertrouwen in de politie. Ook Politie in de gemeente Noordwijk (Noordwijkerhout, De Zilk) is actief op de social media en sinds kort geeft men een weekoverzicht van de meldingen die er afgelopen week binnen kwamen.

Politie weekoverzicht.
• Wij zijn afgelopen week 21 keer ingezet voor meldingen m.b.t. overlast van jeugd en negen keer voor meldingen m.b.t. overige geluidshinder.

• Ook zijn wij meerdere malen ingezet bij verschillende hulpverleningsmeldingen, zoals onwel geworden of verwarde personen.

• Daarnaast hebben wij assistentie verricht bij meerdere burenruzies.

• Ook zijn wij afgelopen week ingezet bij vier verkeersongevallen.

• Op vrijdag 11 juni kregen wij een melding van een gevonden revolver. Ter plaatse bleek het om een metalen speelgoed pistool te gaan.

• Op woensdag 9 juni kregen wij een melding van een rokende laadpaal. Ter plaatse bleek dat de laadpaal van binnen aan het wegbranden was en hierdoor de rook en stank ontstond. Liander is ter plaatse gekomen en heeft het probleem opgelost.

• Ook hebben wij vier keer geassisteerd bij winkeldiefstallen en hebben wij zeven overige diefstal meldingen ontvangen.

• Op zaterdagavond 12 juni kregen wij een melding binnen van een inbraakalarm. Ter plaatse bleek dat er een personeelsfeest geweest was en dat het personeel per ongeluk het alarm af had laten gaan. Wij hebben vervolgens weer onze weg vervolgd.

• Op vrijdag 11 juni kregen wij een melding binnen betreft een ongeval. Eenmaal ter plaatse bleek dat een groep jongens teveel alcohol hadden genuttigd en één van de jongens was gevallen van zijn fiets en een snee in zijn wenkbrauw had opgelopen. De jongen is nagekeken en door een vriend naar de eerste hulp gebracht. Let op met het nuttigen van alcohol tijdens de warme dagen. Door de warmte neemt de bloedtoevoer toe en wordt de alcohol sneller in je bloed opgenomen. Ga ook zeker niet fietsen na het nuttigen van alcohol. Je brengt jezelf en anderen in gevaar.

Foto PR.