13
jun
'21
Digitaal Inloopspreekuur in bibliotheek Noordwijkerhout.
Geschreven door Bibliotheek Bollenstreek

Digitaal spreekuur bij Bibliotheek Bollenstreek. (dinsdag in Noordwijkerhout)

De Bibliotheek Bollenstreek heeft in al haar vestigingen digitale spreekuren. Wekelijks staan digitale vrijwilligers klaar om vragen te beantwoorden over e-books, computers, internet of email. De spreekuren zijn gratis en je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek! In de zomermaanden juli en augustus zijn er geen spreekuren. Je hebt een computer, laptop, tablet, smartphone of e-reader. En tijdens het gebruik...

van deze apparaten loop je tegen vragen aan. Bijvoorbeeld over het zoeken op internet, apps, social media, instellingen op je apparaat of verzenden en ontvangen van email. Al deze vragen kun je stellen tijdens het digitaal spreekuur. Ook vragen over de digitale dienstverlening van de Bibliotheek worden beantwoord.

Heb je bijvoorbeeld vragen over het downloaden van e-books, het gebruik van de LuisterBieb, de biebapp of de website www.bibliotheekbollenstreek.nl ? Ook dan kun je terecht bij het digitale spreekuur.

Heb je vragen over je mobiel, laptop of tablet, neem dan je apparaat mee naar het spreekuur. Als je e-books wilt lenen voor je e-reader, neem dan zowel je laptop als je reader mee (en je inloggegevens).

De digitale spreekuren zijn op de volgende dagen en locaties:

Noordwijkerhout: dinsdag 14 - 16 uur
Noordwijk: dinsdag 14 - 16 uur
Lisse: donderdag 14 - 16 uur
Oegstgeest: dinsdag van 14 - 16 uur
Sassenheim: donderdag van 14 - 16 uur
Voorhout: dinsdag van 10 - 12 uur
Warmond: woensdag van 13 - 15 

We willen je met nadruk wijzen op de extra coronamaatregelen die worden genomen tijdens de spreekuren, zoals het verplicht dragen van een mondkapje, 1,5 meter afstand en handen desinfecteren. 

Foto Bibliotheek Bollenstreek.